Dofter och ingredienser 

NATURLIGA INGREDIENSER FÖR HANDVÅRD

INTRODUKTION

 

Att tvätta händerna är ett av de bästa och enklaste sätten att skydda dig själv och andra mot sjukdomar som matförgiftning och influensa. För att få bästa resultat är det viktigt att tvätta händerna på rätt sätt. Du kan läsa en artikel om det bästa sättet att tvätta händerna här.

REGELBUNDEN HANDTVÄTT

 

Även om regelbunden handtvätt är ett utmärkt sätt att vårda huden och hålla bort bakterier kan det också torka ut din hud. Rengöringsingredienser i handtvålar rengör händerna effektivt, men de kan också tvätta bort oljor och potentiellt skada den skyddande barriären, vilket kan göra dina händer torra och irriterade. Därför är det viktigt att använda rätt återfuktande handtvålar. Några av de bästa är inspirerade av naturen och använder naturliga fuktgivande ingredienser.

NATURLIGA INGREDIENSER FÖR HUDVÅRD

 

Det finns många kända naturliga ingredienser som kan nära och återfukta din hud. Några av dessa inkluderar aloe vera, honung och mjölk. De finns i ett antal handtvålar och hjälper till att naturligt återfukta din hud och få den att må bra.

Aloe vera för huden

Aloe vera har använts för sina hudvårdsegenskaper i över 3 000 år - även av de forntida egyptierna. Drottningarna Cleopatra och Nefertiti ansåg att det var en källa till ungdom och använde det för att bevara sin hud mot solen. Idag används aloe vera fortfarande för sina hudfördelar, inklusive naturlig fuktgivning. Du hittar denna återfuktande ingrediens i Palmolive Hygiene Plus Sensitive Flytande Handtvål med aloe veraextrakt och en naturlig antibakteriell ingrediens.

Honung för huden

Sedan forntiden har honung använts både som mat och medicin. Honung för huden har välkända tillämpningar för sina antioxidativa, antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Palmolive Naturals Milk & Honey flytande handtvål innehåller honung och hjälper till att vårda torra händer.

Mjölk för huden

Mjölk är inte bara mycket näringsrik, den har också fördelar för huden och en studie har visat att den hjälper till att ta bort döda hudceller och stimulera ny celldelning. Du hittar mjölk som ingrediens i flera handtvålar från Palmolive Naturals-serien, såsom Palmolive Milk & Almond, Palmolive Milk & Orchid, Palmolive Olive and Milk samt Palmolive Milk & Honey.

Kokos för huden

Kokosolja har en rad hudfördelar, inklusive möjliga antiinflammatoriska egenskaper, naturlig fuktgivning och, självklart, den underbara doften av kokos.

Palmolive 

UPPTÄCK VÅRT UTBUD AV HANDTVÅLAR

LÄS MER

Anslut dig till Naturen

Läs Mer

Dofter och Ingredienser

Läs Mer

Kroppsvårdsrutiner

Läs Mer

Hållbarhet

Läs Mer